Bezoekadres:
Voormalig instroompunt einstein lyceum. (Naast de grote kerk)

Zwaardijk 1
3176 PT Poortugaal

Opkomsttijden elke zaterdag:

• Welpen van 10:00 uur tot 12:30 uur.
  • Scouts  winter: 10:00 uur tot 15:00 uur en zomer: 10:00 uur tot 17:00 uur.
  • Explorers van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Voor vragen over de speltakken kunt u de leiding mailen.

Scouting Albrandswaard is een snel groeiende waterscouting groep. Om kwaliteit in organisatie en programma voor onze leden te bieden zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Van hulpvaardige ouder tot bestuur zoeken wij daarom gemotiveerde mensen.

• Vrijwilligers
  • Leiding Welpen
  • Leiding Waterscouts
  • Voor je maatschappelijke stage kun je ook bij ons terecht.

Financiën

De penningmeester is verantwoordelijk voor de inkomsten en uitgaven van de groep. De uitgaven van de groep (waaronder spelactiviteiten verzekeringen onderhoud enz.) worden bekostigd uit de contributies, giften en eventueel veworven fondsen. Hieronder een opsomming van de belangrijkste punten.

• De contributie voor alle leden is per 1-1-2015 vastgesteld op 45 euro per kwartaal.
  • De eerste 2 opkomsten zijn gratis.
  • De contributie dient per automatische incasso te worden voldaan. Dit kan per kwartaal of per jaar. Hiervoor dient u een machtiging af te geven en zal bij de eerste contributie factuur worden mee gezonden.
  • Bij betaling per jaar ontvangt u een korting van 15 euro op het jaar bedrag.
  • Voor weekendkampen en grotere kampen vragen wij een aparte bijdrage. Deze wordt per evenement anders vastgesteld en wordt niet per incasso voldaan. U moet deze bedragen zelf overmaken

Voor vragen over de contributie en de kamp bijdragen kunt u zich per mail richten tot de onze penningmeester Gerard van Oort. Het email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor 2017 zal omstreeks de onderstaande data de contributie worden geincasseerd.

• 1e kwartaal omstreeks 25 januari
  • 2e kwartaal omstreeks 25 april