Welkom bij de Bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de bevers van Scouting!

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting bevers genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen in de natuur.
Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van deskundige vrijwilligers.
De bevers spelen samen met Stuiter in en rond Hotsjietonia en gebruiken hierbij hun fantasie. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Daar ontmoeten ze de bewoners en beleven er allemaal leuke avonturen Zo ga je met Bas Bos naar het bos en leer je hutten bouwen. Met Steven Stroom ga je speurtochten lopen want dit vind hij heel leuk.Keet Kleur houdt van versieren en samen maak je de mooiste knutselwerkjes. We doen elke week weer iets anders en zo  leer je ook allemaal nieuwe dingen met de bewoners van Hotsjietonia.

De opkomsttijd is van 10:00 tot 12:30.

Speciaal voor jou is hier een heuse beverpagina met leuke spelletjes.

Voor vragen over de bevers kun je direct de leiding van de bevers mailen.

Bever team