sticker steun groeninzicht met een donatie 1

Scouting Albrandswaard heeft grote plannen! Zowel voor het clubhuis, het terrein en ons wachtschip staan we voor grote uitdagingen. Hiervoor is veel geld nodig. Wij vragen aan u om ons hierin te ondersteunen. Dit kan door een donatie voor een van onze projecten. Maar ook door het delen en onder de aandacht brengen bij een zo'n breed mogelijk publiek kan ons enorm helpen om onze doelen te bereiken! Helpt u ons mee??? Lees HIER meer over onze plannen voor het clubhuis of kijk bij een van onze PROJECTEN!

Welkom bij de Explorers

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Wordt dan Wilde Vaarder! De leden van de Wilde Vaart organiseren hun eigen activiteiten zoals een expeditie in binnen of buitenland. Ga op kamp in Luxemburg of zeilen in Zeeland. De jongeren van 15 tot en met 18 jaar organiseren hun eigen activiteiten en maken hun eigen programma. Zo leren ze om te gaan met verantwoordelijkheden en worden ze zelfstandig. Zelfs buitenlandse reizen kunnen deel uitmaken van het afwisselende programma.

Wil je weten wat er allemaal te doen is kijk dan op de explorerpagina van Scouting Nederland

De wekelijkse opkomst is van 13:00 tot 17:00, hierin is tijd er ruimte om iets stoers te ondernemen.

Leden stop...

Tot onze spijt hanteren we bij alle speltakken een leden stop. Je kunt je dmv het inchrijfformulier wel op de wachtlijst laten zetten.