Welkom bij de Welpen

Op dit moment hebben we zeer beperkt ruimte voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar. Voor oudere kinderen geld een wachtlijst voor de Welpengroep. Toch interesse om lid te worden dan kun je op de wachtlijst worden geplaatst. Neem hiervoor contact op met de leiding op onderstaand genoemd mail adres. 

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee in Jungleboek! De kinderen van 6 tot en met 11 jaar spelen in de jungle.Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers. 

De welpen houden 1 of 2 keer in het jaar een weekendkamp en een zomerkamp. Hiervoor probeert de leiding altijd een grappig, griezelig of spannend thema te verzinnen. Het kamp is in een clubhuis en ieder jaar een andere locatie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kijken. We zijn er iedere zaterdag van 10:00 tot 12:30.

Wil je weten waar de welpen spelen? Kijk dan op de welpenpagina van Scouting Nederland.

Voor vragen over de welpen kun je direct de leiding van de welpen mailen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Welpen Agenda

Zomerkamp
Van za, 18. juli 2020 Tot za, 25. juli 2020 08:00 h - 12:00 h
Welpen Overal en nergens Zomerkamp Overal en nergens